Anmelderrost bryllupsfotograf fra Aarhus

Hej, jeg hedder Christoffer! Jeg er en glad bryllupsfotograf fra Aarhus. Og faktisk en ret god bryllupsfotograf, hvis jeg selv skal sige det. Men andre siger det egentlig bedre. Ifølge anmeldelser fra andre brudepar er jeg en bryllupsfotograf, som er super professionel, utrolig dygtig, fleksibel, velforberedt, kreativ, behagelig og altid sød og venlig.

Som bryllupsfotograf er jeg mere end bare en gæst med et kamera og en skydegal pegefinger. Det er mit job og mit privilegium at give jer en fantastisk oplevelse og at fange alle de magiske øjeblikke, så I kan værdsætte dem for evigt. Jeg elsker at forevige den magi, der opstår mellem to mennesker. Jeg elsker at fange det billede, der siger mere end tusinde ord. Det billede, der blotlægger jeres kærlighed for hinanden. Det billede, som for altid vil minde jer om den mest fantastiske dag i jeres liv. Det er derfor, jeg er bryllupsfotograf.

Jeg bor i Aarhus, men jeg kører glædeligt til resten af jylland, sjælland og fyn, hvis I booker mig som jeres bryllupsfotograf. I kan se mine priser for halv- og heldagsfotografering nedenfor eller skrive en besked og få et skræddersyet tilbud.

Se mine priserFå et tilbud

 

Landsdækkende bryllupsfotograf fra Aarhus

Hvis I overvejer mig som jeres bryllupsfotograf, vil jeg meget gerne høre fra jer. Udfyld formularen nedenfor, ring til mig på 24 23 77 55 eller skriv direkte til mig på kontakt@christoffervorm.dk 🙂

 

Sådan vælger I den helt rigtige bryllupsfotograf

Når der er sat hak ved bryllupslokation, vælger mange brudepar at lede efter en bryllupsfotograf, og det er der en god grund til. Når bryllupskagen er spist, brudevalsen er danset, og gæsterne er taget hjem, er det bryllupsbillederne, der minder jer og jeres børn om den store dag, hvor I besluttede at tilbringe resten af jeres liv sammen.

Derfor er det vigtigt at vælge den helt rigtige bryllupsfotograf. Jeg har hørt så mange nygifte par ærgre sig over, at de ikke fik nogle ordentlige billeder fra deres bryllup. Desværre kan man ikke gøre det om. Brylluppet er once in a lifetime, men bryllupsbillederne skal I se på for evigt – og forhåbentlig med glæde og ikke med ærgrelse.

Her får I de 7 vigtigste spørgsmål, I bør tage med i jeres overvejelser for at sikre jer den helt rigtige fotograf til jeres bryllup.

  1. Hvad synes vi om bryllupsfotografens billeder?
  2. Hvad er bryllupsfotografens pris?
  3. Hvor mange billeder får vi for prisen?
  4. Hvordan er bryllupsfotografen som person?
  5. Hvad siger andre om bryllupsfotografen?
  6. Hvor kommer bryllupsfotografen fra?
  7. Hvornår skal vi bestille?

Bryllupsfotograf København Aarhus priser kbh sjælland jylland odense fyn

1. Hvad synes vi om bryllupsfotografens billeder?

Dette er nok den vigtigste faktor i valget af bryllupsfotograf. Hvis I ikke går så meget op i at få flotte billeder, kan I sikkert finde en gæst med et ”ordentligt” kamera, som kan tage nogle rimelige billeder. Men hvis I vil være sikre på at få smukke bryllupsbilleder, som I kan glæde jer over resten af livet, skal I vælge en professionel fotograf.

Ikke alle professionelle fotografer er lige gode, men i virkeligheden handler det bare om, at I synes, at billederne er smukke, og at I kan lide stilen. Men det er en god idé at være lidt kritiske over for de billeder, I ser på hjemmesiderne. De fleste fotografer vælger (naturligvis) kun at udstille de bedste billeder, men det giver ikke nødvendigvis et retvisende indtryk af fotografens gennemsnitlige niveau. Spørg derfor fotografen, om I kan få lov at se samtlige billeder fra ét bryllup. Så får I et retvisende billede af fotografens niveau. Og så bliver I ikke skuffede, når jeres billeder ikke ligner dem, fotografen har på sin hjemmeside. Desuden får I et konkret eksempel på, hvordan jeres bryllupsalbum kan komme til at se ud.

2. Hvad er bryllupsfotografens pris?

Prisen for en bryllupsfotograf er selvfølgelig ikke uvæsentlig, og det skal helst passe ind i jeres budget. I kan finde priser fra 5.000 kr. til over 20.000 kr. afhængig af fotografens niveau og erfaring samt antal leverede billeder. Bryllupsfotografer fra København har generelt lidt højere priser end i Aarhus (og egentlig alle andre steder i Danmark). Dog er de fleste fotografer ret fleksible i forhold til transport i Danmark.

Priserne kan for mange virke urimeligt høje, men tro mig; bryllupsfotografering er ikke et sted, I vil tage chancen for at spare et par tusinde kroner i jeres bryllupsbudget, som let kommer over 100.000 kr. alligevel. Nu har I gjort så meget ud af jeres store dag. I har kræset for alle detaljerne med bordopdækning, blomster og dekorationer, der spiller sammen i en elegant symbiose, og i den smukkeste kjole og det stiveste puds har I aldrig set smukkere ud. Så vil det da være ærgerligt, hvis billederne ikke lever op til alle de gode minder fra den største dag i jeres liv.

Som en tommelfingerregel vil jeg sige, at et passende budget til bryllupsfotograf er ca. 10% af jeres samlede bryllupsbudget.

3. Hvor mange billeder får vi for prisen?

En ofte overset prisfaktor er, hvor mange billeder I kan forvente at få. Nogle fotografer leverer så lidt som 100 behandlede billeder fra en hel dags fotografering, mens andre (mig selv inklusive) sender alle billederne i ubehandlet form og derudover min. 200 behandlede billeder.

For mange brudepar er det en dealbreaker, hvis de ikke må få alle billederne. Og for mange fotografer er det en dealbreaker, hvis brudeparret forlanger at få alle billederne. Det er vigtigt at få afstemt, inden I booker, så husk at undersøge, hvor mange billeder, der er med i prisen.

Bryllupsfotograf København Aarhus priser kbh sjælland jylland odense fyn

4. Hvordan er bryllupsfotografen som person?

Det er vigtigt, at der er god kemi mellem jer og jeres bryllupsfotograf. Det skal simpelthen ikke være fotografen, der gør, at I har en dårlig bryllupsdag. Derfor er det en god idé at tage en ordentlig snak enten face-to-face eller over Facetime/telefon, hvor vi kan afstemme forventninger og lære hinanden bedre at kende.

Uanset om I vælger mig eller en anden, vil jeg anbefale, at I forventningsafstemmer med bryllupsfotografen, inden I booker. I vil hurtigt kunne mærke, om det er den rigtige fotograf til jeres bryllup. Og så slipper I for at bekymre jer om det på jeres bryllupsdag, hvor I har rigeligt at tænke på.

5. Hvad siger andre om bryllupsfotografen?

Anmeldelser fra andre brudepar er også en god måde at finde ud af, om en given fotograf er den rigtige for jer.

Læs de positive anmeldelser for at finde ud af fordelene ved lige netop den bryllupsfotograf.

Læs de negative anmeldelser (hvis der er nogle) for at finde ud af ulemperne – var fotografen forsinket, blev billederne dårlige, eller var vedkommende bare en rigtig træls person?

Husk at læse fotografens svar på anmeldelsen. Det kan være, at der i svaret er link til anmelderens bryllupsbilleder, så man selv kan bedømme, om de er gode eller dårlige. Det er jo meget individuelt, hvad folk synes.

Man kan lære meget om en bryllupsfotograf ved at se, hvordan vedkommende reagerer på negativ feedback. En sjælden gang i mellem hænder det, at brudepar giver en urimeligt dårlig anmeldelse, og især i de tilfælde må I unde jer selv (og fotografen) at læse svaret.

Hvis I har lyst, er I velkomne til at læse mine anmeldelser fra andre brudepar.

Bryllupsfotograf København Aarhus priser kbh sjælland jylland odense fyn

6. Hvor kommer bryllupsfotografen fra?

Der er to grunde til, at I skal tage dette med i jeres overvejelser: fotografens transportomkostninger og lokalområdekendskab.

Hvis I booker en bryllupsfotograf fra København til jeres bryllup i Aarhus, er der en god chance for, at I skal lægge et par tusinde kroner oveni prisen for kørsel og bro-/færgeafgift. Så hvis I vil spare lidt penge, kan I med fordel vælge en bryllupsfotograf fra Jylland. På den måde undgår I også at få en uoplagt fotograf, der har kørt 3-4-5 timer, inden I mødes.

Er fotografen kendt i det område, hvor I skal fotograferes? Med en bryllupsfotograf fra Aarhus kan I ikke nødvendigvis regne med, at han/hun kender de bedste spots til bryllupsportrætter i det nordlige Fyn. At fotografere i ukendt terræn burde dog ikke være noget problem for en professionel fotograf. Modsat amatører har professionelle bryllupsfotografer evnen til hurtigt at spotte de ideelle steder til fotografering. Alligevel er det værd at tage med i overvejelserne, så I evt. kan foreslå nogle forskellige steder, hvis fotografen ikke kender det område, hvor I skal giftes.

Personligt kan jeg godt lide at være velforberedt. Hvis det er et sted, jeg aldrig har fotograferet før, tager jeg typisk derhen et par timer før, vi skal mødes, så der ikke er nogen spildtid med at gå og lede efter det perfekte spot.

7. Hvornår skal vi bestille?

Hurtigst muligt. De fleste bryllupsfotografer bliver booket 6-12 måneder i forvejen, men specielt på populære datoer (fx 07-09-2013 eller 08-08-2020) er det en god idé at være tidligere ude.

Det er let at forudsige, hvilke weekender der bliver populære, men det er svært at sige, hvornår jeg bliver booket til de weekender. Send mig en besked og få et tilbud.