Hej, jeg hedder Christoffer!

Jeg er en glad bryllupsfotograf med bopæl i Aarhus (men fotograferer også i resten af Jylland, Sjælland og Fyn). Jeg ELSKER at tage billeder, og jeg har gjort det lige så længe, jeg kan huske.

Min kærlighed til bryllupper kommer fra min passion for en god historie og mit ønske om at skabe smukke ting. To familier der mødes, den store spænding lige når dørene åbnes og bruden viser sin perfekte kjole, et splitsekund af ømhed der skinner igennem i øjnene på en ny husbond – det er derfor, jeg er bryllupsfotograf.

Det er mit job og mit privilegium at fange de magiske øjeblikke, så I kan værdsætte dem for evigt.

Billedet her blev taget den 22. juli 2017, da jeg var så heldig at gifte mig med Sofie. Det var en FANTASTISK dag (glæd jer!), og vi er så glade for, at vi bookede en god bryllupsfotograf (det skal jeg jo sige). Vi bladrer tit (mindst en gang om året) vores bryllupsbog igennem og glædes af de smukke bryllupsportrætter, griner af de sjove indslag og fælder en lille tåre over de rørende øjeblikke.

Jeg kan jo umuligt være objektiv om det her, men jeg vil på det kraftigste anbefale jer at booke en god bryllupsfotograf – det vil I aldrig fortryde!

Hej, jeg hedder Christoffer!