Priser for bryllupsfotografering

Prisen for en bryllupsfotograf varierer meget, men det vil formentlig være en af de største udgifter til jeres bryllup. Jeg er ikke den billigste bryllupsfotograf, men jeg synes alligevel, at mine priser er på et niveau, som næsten alle brudepar kan imødekomme. Der er ikke to bryllupper, der er ens, men for at gøre det nemt og overskueligt for jer har jeg skrevet priser på de to mest populære ‘pakker’ – halv- og heldagsfotografering. Hvis jeres bryllup ikke passer ind i en af disse pakker, så send mig en besked og få en skræddersyet pris på nøjagtig det antal timer, I ønsker at have bryllupsfotograf.

Hvis I har spørgsmål om priser for bryllupsfotografering, kan I muligvis finde det i min FAQ, og ellers er I selvfølgelig meget velkomne til at skrive eller ringe direkte til mig på hhv. kontakt@christoffervorm.dk eller 24 23 77 55. Husk også at tage et kig forbi mit Galleri, hvis I ikke allerede har været der 🙂

Pris for bryllupsfotograf en hel dag

Pris: 15.000 kr. for 11 timer

De fleste vælger at have bryllupsfotograf en hel dag. 11 timer passer oftest perfekt med fotografering fra vielse til vals.
På en hel dag tager jeg typisk 2.000 billeder. I får samtlige billeder (ubehandlet), og derudover får I minimum 200 smukt behandlede billeder.

Bryllupsfotograf København Aarhus priser kbh sjælland jylland odense fyn

Pris for bryllupsfotograf en halv dag

Pris: 10.000 kr. for 5 timer

Der er også mange brudepar, der vælger at have bryllupsfotograf en halv dag. 5 timer er som reglen passende til at dække fra vielse til middagens start.
På en halv dag tager jeg typisk 1.000 billeder. I får samtlige billeder (ubehandlet), og derudover får I minimum 100 smukt behandlede billeder.

Bryllupsfotograf København Aarhus priser kbh sjælland jylland odense fyn

Pris for bryllupsfotograf en kvart eller trekvart dag?

Pris for ekstra timer: 1.500 kr. pr. time

Det er ikke alle bryllupper, hvor planen passer lige præcis med 5 eller 11 timer. Derfor laver jeg tit et skræddersyet tilbud, som passer til lige netop jeres drømmebryllup. Hvis hverken hel eller halv dag passer til jeres ønsker, så send en besked og få en skræddersyet pris.

Bryllupsfotograf København Aarhus priser kbh sjælland jylland odense fyn

Hvad er inkluderet i prisen?

  • Uforpligtende kaffemøde hvor vi kan lære hinanden at kende og snakke om jeres bryllup
  • Smukt behandlede billeder i både sort/hvid og farve og i højeste opløsning – klar til at printe selv
  • Billeder leveret digitalt i online galleri, som kan deles med venner og familie
  • Transport inden for Midtjylland

Ingen bryllupsfotograf-snobberi

  • I får alle billeder med i prisen (dvs. også de ubehandlede billeder)
  • Hvis I ønsker, må I selv vælge de billeder, I vil have behandlet
  • I må bruge billederne til alt I ønsker – Facebook, foliere bilen, banner efter en flyver osv.

Få et tilbud

Hvis I overvejer mig som jeres bryllupsfotograf, vil jeg meget gerne høre fra jer. Udfyld formularen nedenfor, ring til mig på 24 23 77 55 eller skriv direkte til mig på kontakt@christoffervorm.dk 🙂