Fantastisk fotograf til bryllup!!

Fantastisk fotograf til bryllup!!

★★★★★
Vi havde fornøjelsen af Christoffer som fotograf til vores bryllup i september og kan anbefale ham på det allervarmeste. Vi fik de smukkeste og mest naturlige billeder af os selv og vores gæster, som vi på ingen måde kunne have forestillet os bedre på nogen måde. Ikke alene er Kristoffer en utrolig dygtig fotograf, men han har også en yderst profesionel og behagelig væremåde. Han formår at instruere parret ifb med bryllupsbillederne på en åben og ukompliceret facon og giver også meget plads til at parret selv kan komme med forslag og ønsker. Til reception/fest gjorde han sig kun meget lidt bemærket på en meget professionel og diskret måde, hvilket gav mange flotte og naturlige stemningsbilleder.

Vi kan trygt anbefale ham til alle der ønsker smukke billeder og en professionel og venlig behandling.

Louise & Simon

Se anmeldelsen på Trustpilot
Super professionel!

Super professionel!

★★★★★
Christoffer Vorm tog billeder ved vores bryllup i kirken og derefter portrætbilleder. Christoffer var yderst professionel, helt usynlig så man ikke lagde mærke til han tog billeder, og han var meget kreativ på vores portrætfotografering. Vi fik de smukkeste billeder, hvor man virkelig kan mærke stemningen! Vi kan kun give de varmeste anbefalinger af Christoffer!

Mie & Kasper

Se anmeldelsen på Trustpilot
Danmarks bedste!

Danmarks bedste!

★★★★★
Vi kunne ikke ha’ ønsket os en bedre fotograf! Vi havde fornøjelsen af ham til vores bryllup, hvor han var fleksibel, altid sød og venlig, og super professionel til sit arbejde. Det blev de smukkeste billeder. Jeg vil klart anbefale ham til alle jeg kender!

Ayla & Sophia

Se anmeldelsen på Trustpilot
Virkelig god oplevelse

Virkelig god oplevelse

★★★★★
Vi tog kontakt til Christoffer med henblik på at tage billeder til vores bryllup, uden noget andet kendskab til ham end hans hjemmeside. Efter et langt møde på location var vi slet ikke i tvivl om, at Christoffer var den helt rigtige fotograf for os. Han var både venlig, kreativ og engageret. På bryllupsdagen dukkede han op tidligere end aftalt, var med hele dagen, det meste af natten og hele tiden med et stort smil på læben. Christoffer er så behagelig og fantastisk til at blende ind. Efter brudevalsen, da gæsterne var på dansegulvet, dansede Christoffer med imens han tog billeder, så han ikke faldt udenfor stemningen. Dét er en dedikeret fotograf! Resultatet blev nogle fantastiske billeder og der er ingen tvivl om, at vi vil bruge Christoffer igen og klart anbefale ham til andre!

Carina & Ronnie

Se anmeldelsen på Trustpilot