"Danmarks bedste!"

"Danmarks bedste!"

Bryllupsfotograf i København for Ayla & Sophia

Vi kunne ikke ha’ ønsket os en bedre fotograf! Vi havde fornøjelsen af ham til vores bryllup, hvor han var fleksibel, altid sød og venlig, og super professionel til sit arbejde. Det blev de smukkeste billeder. Jeg vil klart anbefale ham til alle jeg kender!

Se anmeldelsen på Trustpilot

"Fantastisk fotograf til bryllup!!"

"Fantastisk fotograf til bryllup!!"

Bryllupsfotograf i København for Louise & Simon

Vi havde fornøjelsen af Christoffer som fotograf til vores bryllup i september og kan anbefale ham på det allervarmeste. Vi fik de smukkeste og mest naturlige billeder af os selv og vores gæster, som vi på ingen måde kunne have forestillet os bedre på nogen måde. Ikke alene er Christoffer en utrolig dygtig fotograf, men han har også en yderst profesionel og behagelig væremåde. Han formår at instruere parret ifb med bryllupsbillederne på en åben og ukompliceret facon og giver også meget plads til at parret selv kan komme med forslag og ønsker. Til reception/fest gjorde han sig kun meget lidt bemærket på en meget professionel og diskret måde, hvilket gav mange flotte og naturlige stemningsbilleder.

Vi kan trygt anbefale ham til alle der ønsker smukke billeder og en professionel og venlig behandling.

Se anmeldelsen på Trustpilot

"Super professionel!"

"Super professionel!"

Bryllupsfotograf i Holte (Sjælland) for Mie & Kasper

Super professionel!

Christoffer Vorm tog billeder ved vores bryllup i kirken og derefter portrætbilleder. Christoffer var yderst professionel, helt usynlig så man ikke lagde mærke til han tog billeder, og han var meget kreativ på vores portrætfotografering. Vi fik de smukkeste billeder, hvor man virkelig kan mærke stemningen! Vi kan kun give de varmeste anbefalinger af Christoffer!

Se anmeldelsen på Trustpilot

"Virkelig god oplevelse"

"Virkelig god oplevelse"

Bryllupsfotograf i København for Carina & Ronni

Vi tog kontakt til Christoffer med henblik på at tage billeder til vores bryllup, uden noget andet kendskab til ham end hans hjemmeside. Efter et langt møde på location var vi slet ikke i tvivl om, at Christoffer var den helt rigtige fotograf for os. Han var både venlig, kreativ og engageret. På bryllupsdagen dukkede han op tidligere end aftalt, var med hele dagen, det meste af natten og hele tiden med et stort smil på læben. Christoffer er så behagelig og fantastisk til at blende ind. Efter brudevalsen, da gæsterne var på dansegulvet, dansede Christoffer med imens han tog billeder, så han ikke faldt udenfor stemningen. Dét er en dedikeret fotograf! Resultatet blev nogle fantastiske billeder og der er ingen tvivl om, at vi vil bruge Christoffer igen og klart anbefale ham til andre!

Se anmeldelsen på Trustpilot

"Yderst professionel og meget behagelig :)"

"Yderst professionel og meget behagelig :)"

Bryllupsfotograf i København for Liv & Andreas

Vi tog kontakt til Christoffer uden tidligere kendskab og det viste sig at være den bedste fotograf til at tage vores bryllupsbilleder. Christoffer var yderst professionel, meget behagelig, rar og sjov at have med. Christoffer tog nogle helt fantastiske billeder af os, venner og familie – det kunne ikke have været bedre. Christoffer ydede utrolig god service – også efterfølgende og man kunne mærke, at det var meget vigtigt for ham, at vi blev tilfredse med resultatet. Vi vil klart anbefale Christoffer til alle!

Se anmeldelsen på Trustpilot

"Meget professionel fotograf"

"Meget professionel fotograf"

Bryllupsfotograf i Hvalsø (Sjælland) for Margit & Stig

Vi havde hyret Christoffer til at tage billeder i forbindelse med vores bryllup. Christoffer er særdeles god til at tage stemningsbilleder og vi var meget imponeret over hvor dygtig han var til at blende ind. På den måde lagde man ikke mærke til at der var en fotograf. Han er en meget flink person. Han tager også gode portrætbilleder og får liv i billederne. Vi ville klart benytte Christoffer hvis vi skulle holde bryllup igen 😉

Se anmeldelsen på Trustpilot

"Super dygtig fotograf!"

"Super dygtig fotograf!"

Bryllupsfotograf i Hillerød (Sjælland) for Dajana & Christian

Vi bookede Christoffer til at tage vores bryllupsbilleder. Udover at være super sød og behagelig, har vi fået nogle virkelig gode kvalitetsbilleder, hvor han virkeligt har formået at fange alle de små specielle øjeblikke:-) Vi er så tilfredse, og sender vores varmeste anbefalinger afsted.

Se anmeldelsen på Trustpilot

"Super flotte billeder og behagelig fotograf"

"Super flotte billeder og behagelig fotograf"

Bryllupsfotograf i København for Gitte & Lars

Vi valgte Christoffer ud fra hjemmeside og uden videre kendskab. Vi er yderst tilfredse med billederne fra vores bryllup, hvor Christoffer var med hele dagen og både har fanget magiske øjeblikke, gode stemningsbilleder og de obligatoriske bryllupsbilleder. Derudover super at vi mødtes inden og fandt gode spots (han er velforberedt). Og så fornuftig pris – stor anbefaling herfra.

Se anmeldelsen på Trustpilot